Looweg 13 7741 EG Coevorden tel. (0524) 22 15 13 info@uitvaartver-zuidoostdrenthe.nl
Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe
New placeholder

Uitvaartzorg Coevorden

Het bestuur van Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe bestaat volledig uit vrijwilligers. Ze vinden dat alle belangen van haar leden behartigt moeten worden. Door u aan te sluiten bij de vereniging als lid betaalt u jaarlijks en zijn de kosten voor de uitvaart laag, het is namelijk een organisatie zonder winstoogmerk.
 

Uitvaartcentrum in Coevorden


Uitvaartlocatie Coevorden maakt deel uit van de uitvaartzorg die wordt verleend. Het gebouw beschikt over meerdere individuele opbaarruimtes. Het is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor het houden van rouwdiensten. Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe wil graag passende uitvaartzorg kunnen verlenen voor een zo laag mogelijke prijs. Er worden verschillende verzorgingspakketten aangeboden. Wilt u meer weten over de pakketten die worden aangeboden? Bekijk dan Ons advies.

Het proces

 

De vrijwilligers van Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe behartigen de belangen van haar leden. De werkzaamheden van de uitvaartverzorgers bij uitvaart Coevorden zijn zeer divers en zijn gericht op ondersteuning aan nabestaanden. De uitvaartverzorgers geven ook adviezen aan de nabestaanden over praktische zaken die bij het overlijden van een dierbare komen kijken. U bent ervan verzekerd dat uitvaartverzorgers bij het uitvaartcentrum Coevorden de nabestaanden bijstaan in het hele proces.  
 

De zaal


In het uitvaartcentrum Coevorden is de zaal voorzien van ringleiding, zodat mensen met een gehoorstoornis de uitvaartdiensten goed kunnen volgen. De aula zelf wordt goed verzorgd door de medewerkers van de uitvaartzorg. Met een zorgvuldige benadering is het mogelijk om een betekenisvol, mooi afscheid te geven.

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in uitvaartcentrum Coevorden? Neem dan direct contact met ons op en bespreek hoe wij u kunnen ondersteunen.

U bevindt zich hier: home > uitvaart-coevorden