Looweg 13 7741 EG Coevorden tel. (0524) 22 15 13 info@uitvaartver-zuidoostdrenthe.nl
Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe
New placeholder

Uitvaartzorg Drenthe

Op vier verschillende plekken in Drenthe bevinden zich uitvaartcentra van Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe. De vereniging is het resultaat van de fusie tussen de voormalige verenigingen Zuid-Oost Drenthe en de Laatste Eeren, die in 2012 is afgerond. Coevorden, Nieuw-Amsterdam, Sleen en Weiteveen, zijn de plaatsen die beschikken over uitvaartcentra met voldoende ruimte en alle benodigde voorzieningen.
 

Geen winstoogmerk


Het bestuur van ‘Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe’ bestaat volledig uit vrijwilligers. Ze willen de belangen van haar leden zo goed mogelijk behartigen. Het is mogelijk om aan te sluiten bij de vereniging als lid, hiervoor betaalt u jaarlijks. De kosten voor een uitvaart blijven laag, omdat de organisatie geen winstoogmerk heeft. Het kan gezien worden als een soort verzekering. De vereniging heeft als doel om een kwalitatief goede uitvaart te verzorgen voor een zo laag mogelijke prijs, voor haar leden.
 

Wensenboekje


De uitvaartzorg in Drenthe wordt door professionele medewerkers uitgevoerd. Niets is namelijk belangrijker dan het nemen van een gepast en waardig afscheid. Dit verzorgen wij graag voor u en om alles goed te regelen is het mogelijk om in een vroeg stadium wensen vast te leggen voor de eigen uitvaart. Het wensenboekje kunt u via deze website gratis aanvragen. Het is verstandig om dit boekje zodanig op te bergen, zodat het bij overlijden direct bij de hand is.

 

 

Onze filosofie


De kosten houden wij zo laag mogelijk zodat de wensen betaalbaar en uitvoerbaar zijn. Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en komt er veel af op de nabestaanden. Op zo’n moment staan ze klaar met deskundige en betrokken vrijwilligers om zorg te dragen voor een uitvaart die aansluit bij alle wensen.

“Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart.”

U bevindt zich hier: home > uitvaartzorg-drenthe