Looweg 13 7741 EG Coevorden tel. (0524) 22 15 13 info@uitvaartver-zuidoostdrenthe.nl
Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe

Belangrijk

Bij overlijden, bel zsm: 0800-0242526 (gratis) of 0524-515899.

 

Adres:
Looweg 13
7741 EG Coevorden

 

 

Kijk op de contact pagina voor meer telefoonnummers en adressen.

 

 

Wensboekje

Ons wensenboekje geeft leden de gelegenheid om in een vroeg stadium de wensen vast te leggen voor de eigen uitvaart. Nabestaanden houden daar, zo mogelijk, rekening mee. Het is verstandig dit boekje zodanig op te bergen, dat het bij overlijden direct bij de hand is. Het wensenboekje kunt u via deze website aanvragen.

Nu gratis aanvragen!

Wat kost een uitvaart?

Kosten Uitvaart

Om u een goede indruk te geven wat de kosten van een uitvaart zijn die wij voor onze leden uitvoeren, hebben wij een tweetal kostenbegrotingen gemaakt met daarbij een overzicht wat u vanuit uw verzorgingspakket van ons kunt verwachten. Indien een uitvaart door derden wordt uitgevoerd, mits wij hiervoor onze toestemming hebben verleend, dan vergoeden wij hiervoor een bedrag van € 1350,--. Daarnaast ontvangt u de vaste financiële vergoedingen. De vaste financiële tegemoetkomingen vanuit onze 3 verzorgingspakketten staan echter wel vast en worden ieder jaar in de Algemene ledenvergadering opnieuw vastgesteld. Uitdrukkelijk willen wij u erop wijzen dat het kostenbegrotingen zijn die we met grote zorg hebben vastgesteld. De werkelijke kosten van een uitvaart zijn verschillend maar benaderen vrij goed onze begrotingen. Onderstaand vindt u de kosten van een begrafenis per onderdeel en ook de specifieke kosten van een crematie.

Onze uitvaartvereniging werkt zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn uitvaarten die door uitvaartondernemingen worden uitgevoerd, door winstnemingen, veelal aanmerkelijk duurder.

Spring naar het overzicht voor: begrafenis of crematie.

 

Wat kost een begrafenis?

 

In de onderstaande bijlage is de kostenbegroting  opgenomen van een begrafenis die onze vereniging voor haar leden uitvoert. Hierin ziet u per onderdeel de kosten van een begrafenis.
Tevens zijn de vergoedingen voor het basispakket en het begrafenis pluspakket hierin opgenomen.

 

Download de bijlage.

 

Wat kost een crematie?

 

In de onderstaande bijlage is de kostenbegroting opgenomen van een crematie die onze vereniging voor haar leden uitvoert. Hierin ziet u per onderdeel de kosten van een crematie.
Tevens zijn de vergoedingen voor het basispakket en het crematie pluspakket hierin opgenomen.

 

Download de bijlage.

 

U bevindt zich hier: home > lidmaatschap > wat-kost-een-uitvaart