Looweg 13 7741 EG Coevorden tel. (0524) 22 15 13 info@uitvaartver-zuidoostdrenthe.nl
Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe

Belangrijk

Bij overlijden, bel zsm: 0800-0242526 (gratis) of 0524-515899.

 

Adres:
Looweg 13
7741 EG Coevorden

 

 

Kijk op de contact pagina voor meer telefoonnummers en adressen.

 

 

Wensboekje

Ons wensenboekje geeft leden de gelegenheid om in een vroeg stadium de wensen vast te leggen voor de eigen uitvaart. Nabestaanden houden daar, zo mogelijk, rekening mee. Het is verstandig dit boekje zodanig op te bergen, dat het bij overlijden direct bij de hand is. Het wensenboekje kunt u via deze website aanvragen.

Nu gratis aanvragen!

De Uitvaartvereniging

De ‘Uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe’ is het resultaat van de fusie tussen de voormalige verenigingen Zuid-Oost Drenthe en de Laatste Eeren is in 2012 afgerond. Het bestuur bestaat volledig uit vrijwilligers en behartigd de belangen van haar leden zo goed mogelijk. Belangrijke besluiten kunnen alleen worden genomen met toestemming van de leden. Verder worden de werkzaamheden door professionele medewerkers uitgevoerd. Ieder najaar is er een Algemene Ledenvergadering waar het bestuur verslag doet van het afgelopen jaar, nieuwe plannen voor de komende jaren bespreekt en eventueel in stemming brengt.

 

Tijdens werkdagen is het kantoor aan de Looweg 13 b te Coevorden open. Van 9.00 – 12.00 uur kunt u hier terecht voor al uw vragen en reacties. Bijvoorbeeld bij wijzigingen in uw gezinssamenstelling of uw adresgegevens kunt u hier terecht. Telefonisch is het kantoor bereikbaar op nummer 0524-221513. Het e-mail adres is info@uitvaartver-zuidoostdrenthe.nl.

 

 

Melding bij overlijden;

 

Een overlijdensmelding van onze leden dient altijd te worden aangemeld, waar u ook woont of bent in Nederland. De telefonisch meldnummers zijn 0800-0242526 of 0524-515899. Deze meldnummers zijn dag en nacht bereikbaar en verbinden u direct door met onze Uitvaartzorg.

 

Samenwerking

 

Voor de uitvoering van onze uitvaarten werken wij nauw samen met UGNA. Zij zijn houder van het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Uitvaartzorg. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze uitvaarten gewaarborgd.

U bevindt zich hier: home > vereniging